Mööblimüüja: eluaegne garantii liikuvatele osadele

„Olgem ausad, reklaamid on mingil määral ikka eksitavad ja selle jaoks müügimehed ongi, et tarbijale kõik üksipulgi lahti seletada,“ kommenteeris mööbli garantiitingimusi müügikonsultant Andres Metus.

Sunorek AS pakub eluaegset garantiid kaubamärgi Tank all toodetud garderoobisüsteemidele ja liugustele. Sunoreki Mustamäe salongi konsultant Andres Metuse sõnul puudutab eluaegne garantii vaid garderoobikappide liikuvaid osi nagu kuullaagritega rattad ja sahtlite liikuvad mehhanismid.

„Kui näiteks uksed liiguvad teil kapi ees kümme aastat, ja rattad lähevad katki, see me tuleme ja vahetame need tasuta välja. Ega seda sageli ette tule, minu 8-aastase praktika jooksul on nii vast juhtunud 3-4 korda ja ka siis on olnud tegemist praagiga,“ selgitas Metus.

Mööblile tervikuna eluaegne garantii ei kehti ning kapi küljeosadele ja riiulistele kehtib 2-aastane garantii nagu seaduses ette nähtud. „Ostame liikuvad detailid Taanist sisse ning eluaegse garantii annab tootja, meie anname selle sõnumi vaid edasi,“ rääkis Metus. „Eluaegne tähendab, et garantii kehtib niikaua kui ettevõte. Ja praeguses olukorras võib nii mõnigi firma õhtule minna.“

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed