Arco Vara juhid ei tea Tooli plaane

Arco Vara juhid kinnitasid Äripäevale, et nad ei tea, miks suurendab Toomas Tool pidevalt oma osalust firmas ja mis võiksid olla tema eesmärgid.

"Arco Vara aktsionäride tegemisi oskab kommenteerida aktsionär, neid ettevõte kommenteerida ei oska," vahendas Arco Vara turundus- ja kommunikatsioonijuht Urve Nõgu juhatuse seisukohta võimalikest Toomas Tooli ambitsioonidest osaluse suurendamisega Arco Varas. Nõgu lisas, et Arco Vara aktsionäride kohta saavad ka nemad infot Eesti Väärtpaberikeskusest.

Kas ja millal on plaan kutsuda Toomas Tool Arco Vara nõukogu liikmeks, ütles Nõgu, et Arco Vara nõukogu liikmeid valitakse Arco Vara aktsionäride üldkoosolekul vastavalt äriseadustikule ning Arco Vara põhikirjale. 

Toomas Tool soetas läinud nädalal Eesti Väärtpaberikeskuse andmetel firma Freier Projekt kaudu juurde 1 miljon aktsiat. Tema osalus ettevõttes on juba üle 23%, mis on suurim kõigist aktsionäridest. Tool ei kuulu Arco Vara juhtorganitesse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed