Re&Solution müüs osaluse Strongholdile

Rahvusvaheline kinnisvaranõustamisega tegelev ettevõte Re&Solution asub tihedasse koostöösse ühe Põhja-Euroopa suurimatest kinnisvara konsultatsioonifirmadest Newsec.

Newsec - Stronghold omanikud ostavad osaluse Re&Solution’is ning astuvad omanikeringi. Stronghold on Rootsi päritolu ettevõte, mis omakorda omab Newsec’i, Niam’i ning Datcha’t ning nüüd ka osa Re&Solutionist.

“Arvestades Baltimaade ning Skandinaaviamaade ärisuhteid, laiendab liitumine Newsec’iga Re&Solution’i haaret ning tugevdab meie positsiooni kinnisvaraturul. Eriti nende investorite, arendajate ja partnerite  jaoks, kes tulevad Põhjamaadest”, on Re&Solution’i juht Ricardas Cepas muudatustega rahul.

“See on loogiline samm Newseci jaoks rajamaks Põhja-Euroopas ettevõtet, kes pakub täielikku kinnisvarateenuste paketti. Baltimaade turg on väga oluline paljudele meie praegustele klientidele ning osaluse omandamine Re&Solution’is annab meile konkurentide ees edumaa, sest saame abistada kliente, kel juba on huvid siin turgudel kui ka neid, kes alles otsivad ja tunnevad huvi uute investeeringute vastu Baltimaades”, selgitab tehingu tagamaid Newsec’i rahvusvaheliste turgude juht Max Barclay.

Re&Solution on juhtiv regionaalne kinnisvara, finantshalduse ning investeeringute koguteenuse pakkuja Leedus, Lätis, Eestis, Ukrainas ja Taanis. Tugeva kohaliku turuosaga ja maailma juhtivate kinnisvarakonsultantide toetusega ettevõtet loetakse üheks kõige unikaalsemaks ja professionaalsemaks nõustajaks kogu Baltimaade regioonis. Re&Solution on võitnud paljude teiste ees 2008. a. “Euromoney Liquid” auhinna

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed