Pindi ja Eri Kinnisvara panevad leivad ühte kappi

Pindi Kinnisvara ja ERI Kinnisvara liituvad, moodustades ühise valdusfirma Realia Group.

Realia Grupi ettevõtete uueks strateegiline eesmärk on kinnisvarateenuste universaalbüroona olla kliendile usaldusväärseim kinnisvarasuhete haldaja. Lisaks tekib firmade liitmisel turule suuruselt kolmas kinnisvarakorrashoiu ettevõte, teatasid ettevõtted.
Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli sõnas, et Pindi Kinnisvara eesmärk on  saada Eesti suurimaks, tugevamaks ja professionaalsemaks kinnisvaraettevõtteks. „ASi Vestman Teenused ostmisega kindlustas Pindi Kinnisvara endale eelkõige tugeva maakondliku kontoritevõrgu,“ ütles ta. „Pindi Kinnisvara ja ERI Kinnisvara liitmine kinnistab turuliidri rolli ka Eesti kolmes suurimas linnas - Tallinnas, Tartus ja Narvas,“ lisas Roosiväli.

ERI Kinnisvara juhatuse liige Hannes Pihl ütles, et tänu kahe kinnisvaraturul juba 90ndate algusest tegutseva ettevõtte liitumisele tekib pretsedenditult suurim üle-eestilise kontoritevõrgu ja uue potentsiaaliga ettevõte. „Kuigi Pindi Kinnisvara ja ERI Kinnisvara on tegutsenud sarnastel tegevusaladel, võimaldab liitumine paremini kasutada ettevõtete erinevaid kompetentse,“ lausus Pihl. „Universaalteenuste osutamine, mis sisaldab nii elukondliku kui kommertskinnisvara teenuseid, hindamisteenuseid, samuti ka haldamist ning hoolduskorraldust, saab esimest korda Eestis oma õige tähenduse ja sisu,“ lisas ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed