Pangad pole huvitatud majade poolelijäämisest

Pindi Kinnisvara põhja regiooni juhataja Tõnis Meister ütles ehitusuudised.net-le, et tavaliselt ei ole pangad huvitatud juba osaliselt valmis ehitatud majade poolelijätmisest ning võimalusel on siiski leitud lahendused eramu lõpuni ehitamiseks.

Seega soovitame pigem pidada pangaga aktiivset dialoogi, kuna poolik maja ei täida ei omaniku ega panga huve. Ehitushinnad on langenud ning hoone lõpuni ehitamine ei vaja ka enam sama suurt ressurssi, kui mõned aastad tagasi, tõsi see sõltub palju ka hoone ehitusstaadiumist, märkis ta.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed