Kesklinna korteriühistud valmistuvad uue majandusolukorraga toime tulema

Täna koguneval Tallinna Kesklinna Valitsuse haldusala korteriühistute ümarlauakohtumisel tuleb ühe peateemana  kõneks ühistute toimetulek uues majandusolukorras.

Senise praktika kohaselt on korteriühistud ja kesklinna valitsus suutnud aastaid tõhusat koostöö arendada.

„Kõige sagedamini kerkib meie ette viimastel päevadel elanikepoolse küsimusena – kas seni käigus olnud koostööprojektid jätkuvad,” selgitas ümarlauakohtumise üht peateemat Kesklinna Valitsuse vanem Marek Jürgenson. „Et raha ja muid vahendeid on mullusest napimalt, see on reaalsus.

Kuid ühisprojekte mis puudutavad ühistute hoovide heakorda, jäätmekäitlemise paremat korraldust, parkimiskorda ja ühistute omaalgatusi, neid tegevussuundi püüame küll toetada. Kuidas elanikud oma üürikohustuste, kommunaalmaksetega jätkuvalt toime tulevad, seda linnavõim otseselt mõjutada ei suuda. Kuid selge on see, et kõik probleemid tuleb koos läbi arutada ja ka lahendusteid otsida. Selleks me korterühistute ümarlauakohtumist organiseerimegi.”

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed