Müüa maja – äravedamiseks

Lõuna-Eestis on müügile saabunud suur hulk vanu taluhooneid, aitu ja saunu, mis on hüljatud, lagunenud või mida taastada ei soovita, vahendab ekspresskinnisvara.ee.

Hooned müüakse materjaliks – huvline saab maja taastada või selles leiduvaid huvitavaid osi restaureerimisel kasutada.

Näiteks 9000 krooniga saab Antslas osta kahe uksega tahutud palkidest aida. Tagasein on küll veega kahjustatud, kuid esiosa ja küljed on see-eest korralikud. 10 000 krooni eest saab osta aga kahe meetri kõrguse aida ning hinna sees on ka asendamist vajavad palgid.

Vanade saunade hinnad algavad 10 000 kroonist. Just sellise hinnaga saab Võrumaal Tsolgo külas väikese järve kaldale sobiva majakese. Tahutud palkidest ehitatud hoone kolm seina on osaliselt kasutuskõlblikud. Kolm ruumiga sauna mõõtmed on 6,5 x 4,7 meetrit.

Väikeste suitsusaunade hinnad jäävad aga vahemikku 12 000-13 000 krooni.

Mäksa vallas saab 35 000 krooni eest osta rehielamu puitosad. Müügikuulutuses seisab, et hoone mõõtmed on 9x15 meetrit. Maja alumine palgiring läheb vahetusse ja ühe otsa külg on suure kahjustusega. Samas on sarikad ja talad tugevad ning heas korras. Kaasa antakse ka kiviosas olevad sarikad ja suured jämedad laetalad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed