11. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peterburi tee 66/70 tootmishoone omanik valib uut rentnikku

Seoses Elcoteqi ühe tootmisüksuse kolimisega mai alguses teise hoonesse sõlmis tootmishoone omanikfirma Pihlamaa kinnistule uue rentniku leidmiseks lepingu maailma ühe juhtiva kinnisvaranõustajaga Jones Lang Lasalle.

Ettevõtte teatel on seni Elcoteqi käsutuses oleva tootmishoone kogupind 18 400 ruutmeetrit, hoone on kahekorruseline. Hoone omanikfirma AS-i Pihlamaa nõukogu liikme Maido Kivioru sõnul tegutseb kuni käesoleva aasta aprillikuu lõpuni hoones Elcoteq Tallinn AS. „Tegemist on moodsa tööstuskinnistuga, mis vastab kõrgetele standarditele nii tehniliste nõudmiste kui ka ohutuse ja tootmisruumide tõhususe poolest.. Hoonele sobiliku rentniku otsimise ja läbirääkimistega tegeleb rahvusvaheline kinnisvaranõustaja Jones Lang Lasalle,” sõnas Kiviorg.

Jones Lang Lasalle omab esindusi 60 riigis, 700 linnas ning seal töötab enam kui 30 000 kinnisvaraspetsialisti.

Ruumid on hetkel kohandatud elektroonikakomponentide tootmiseks, kuid neid saab muude nõuete ja vajaduste jaoks üsna hõlpsasti muuta. Tegemist on paindliku tänapäeva nõuetele vastava hoonega. Vajadusel saab kinnistut jagada ka mitme kasutaja vahel.

Samuti kuulub kinnistu juurde 90- kohaline parkla peasissepääsu juures.

Hoone on kohandatud suure töötajate arvu jaoks. Kinnistul on töötanud üle 1000 inimese kolmes vahetuses.

Tootmisruumid on varustatud täieliku sisekliima kontrolliga koos niiskuskontrolli, ventilatsiooni ja õhukonditsioneeriga. Kinnistu on varustatud erinevate kaasaegsete turvasüsteemidega.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785