Kinema teenis möödunud aastal 85 miljonit müügitulu

Tõstuksetootja Kinema OÜ auditeerimata müügitulu oli 2008. aastal 84,7 miljonit krooni ning ärikasum 3,6 miljonit krooni.

Kinema tegevjuhi Andrus Allikoja sõnul kasvas 2008. aastal firma ekspordikäive ning teenuste müük, kuid kahanes toodete müük siseturul. „Arvestades Eesti ehitusturu hetkeseisu on mullused näitajad kindlasti positiivsed,“ kommenteeris Allikoja tulemusi.

Tänavusi eesmärke kirjeldades ütles Andrus Allikoja, et plaan on kindlasti ekspordi osakaalu kasvatada. „Investeerime eksporti tänavu rohkem kui miljon krooni ja asutame märtsi alguses Soomes tütarettevõtte koos meeskonnaga, ütles Allikoja. Tema sõnul on Soomes mitme aasta töö tulemusena saavutatud juba käibe suurusjärgud, mille puhul on mõistlik luua tütarettevõte.

Kinema OÜ on tõstuksetootja, kes lisaks tegeleb firma läbi esindusõiguse erinevate laadimissüsteemide, tõkkepuude ja aiaväravate ajamite, kiirrulluste ja käärtõstukite vahendusega

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed