Tööriistade rentijaid on tuntavalt vähem

Tööriistade müügi ja rendiga tegelev Siimals OÜ juht Vello Siibak ütles ehitusuudised.net-le, et rentijate hulk on kindlasti vähenenud tuntavalt, ent täpset protsenti ta öelda ei osanud.

Tema sõnutsi on vähenenud huvi kõikide tööriistade vastu, mistõttu ei saa välja tuua mingit kindlat sektorit. Siibak märkis ka, et kliendid kipuvad rohkem võlgu jääma kui varem, hoolimata sellest, et tehakse allahindlusi.

„Püsikliendid ikka saavad allahindlusi, kuigi konkreetset kampaaniat pole me teinud,“ märkis ta ning lisas, et raske aeg tuleb lihtsalt üle elada. „Äritegevust kokku pole tõmmanud ning ei kavatse seda teha,“ ütles ta.

Tööriistade hindade kohta märkis ta, et ehkki metallide hinnad on langenud, on paljudel müüjatel ning rentijatel kaup kallima hinnaga sees, mistõttu väga suuri hinnalanguseid teha ei saaa. Siiski prognoosis ta, et hinnalangus võib olla tulemas, kui majanduslangus jätkub.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed