Pärnu Betoonimeistri äritulu kasvas 26 protsenti

Raudbetoonelementide pakkuja AS Pärnu Betoonimeistrid 2008. aasta äritulu oli auditeerimata andmetel 88 miljonit krooni.

Võrreldes 2007. aasta ärituluga (65 miljonit krooni) on kasv 26 protsenti. Ettevõtte möödunud aasta puhaskasum oli 2,1 miljonit krooni. Ka turuosa on 2007. aastaga võrreldes kasvanud 34% (4,1% ja 6,2% vastavalt).

Nõukogu esimees Jaan Valbet hindab möödunud aasta tulemusi positiivseteks, sest äritulu kasvas hoolimata 2008. aasta teisel poolel alanud turulangusest. Äritulu kasvu tagasid põhiliselt kolme tegevussuunda:kulude õigeaegne kontrolli alla võtmine, ekspordi kasvatamine 25%-ni kogukäibest, Audru kivi - tänava- ja müürikivide tootmisliini käivitamine.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed