Swedbank: suur korter vahetatakse väiksema pinna vastu

Swedbanki eraisikute finantseerimise divisjoni direktori Aet Altroffi sõnul süveneb käitumine, kus inimesed müüvad maha oma suurema ja kallima elamispinna ning ostavad väiksema või odavama asemele, kirjutab Ärileht.

Nii vähendatakse laenukoormust ja teenitakse isegi lisaraha. „Meie klientidest on umbes 7 protsenti vastanud, et kinnisvara müügi põhjus on vajadus väiksema pinna järele,” lisab Pindi Kinnisvara juhatuse liige Peep Sooman. „See number pole veel kuigi suur, kuid ma arvan, et trend on kasvamas.”

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed