3. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jõelähtme valla sihtgrupiks golfihuvilised ja tüüpkorterite elanikud

Jõelähtme vallas on pakutavate objektide hulk jõudsalt kasvanud, oodates peamiselt pealinnast välja kolivaid korterite elanikke. Väga palju on müügis just uuselamuid ning rohkesti võib leida ka ehitusjärgus maju, kirjutab Ekspresskinnisvara.

Uus Maa Kinnisvarabüroo Ida-Tallinna piirkonna maakleri Olga Fjodorova teatel moodustavad nimetatud piirkonna potentsiaalse sihtgrupi peamiselt tüüpkorterite elanikud, kellele korterid on pereliikmete arvu kasvades väikeseks jäänud ja kes eelistavad elamist oma majas. Väiksemate alevite ja külade külje alla rajatud elurajoonides on samuti ostjateks valdavalt sama piirkonna elanikud, seda enam, et sealsete arendusprojektide maht ei ole väga suur.

Suuremaid ja väiksemaid uusarenduspiirkondi leiab Loo külje alt Liivamäelt, Kostiverest, Haljavast, Uuskülast, Neeme ja Ihasalu külast. Eksklusiivseim elamupiirkond on kindlasti Manniva külas asuv Estonian Golf & Country Club.

Tallinnas umbes 40 kilomeetrit kaugusel asuvates mereäärsetes piirkondades nagu Neeme, Kaberneeme, Haapse ja Ihasalu ei ole pakkimiste arv märgatavalt suurenenud. Inimesed hakkavad enam väärtustama sealset piirkonda just suvituskohana.

„Sõltuvalt asukohast, mere lähedusest ja suvila suurusest ning seisukorrast jäävad piirkonna suvilate müügihinnad vahemikku 650 000 – 1 200 000 krooni. Kasvanud müügipakkumiste arvuga kaob huvi kaugemal asuvate kruntide ja suvemajade vastu. Juba on võimalik soetada endale väga hea hinnaga krunt või eramu Tallinnale tunduvalt lähemal,” lisab Fjodorova.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785