Arco Vara pakub järelmaksu võimalust

Kodukolde kortereid ning Merivälja elamukrunte saab nüüd soetada järelmaksuga. Järelmaks annab võimaluse lükata pangast eluasemelaenu võtmise kuni viieks aastaks edasi.

„Tänases turusituatsioonis, kus pangad on eluasemelaenu tingimusi oluliselt karmistanud, on vaja huvilistele leida alternatiivseid finantseerimise skeeme,“ ütles Arco Vara arendusdivisjoni juht Veiko Taevere. „Peale hinna langetamist Kodukolde projektis on omale uue kodu leidnud 15 klienti ning umbes sama paljudele on pangad eitava vastuse andnud,“ lisas  Taevere. Põhjused on olnud erinevad: välismaal töötamine, katseaeg, kardetakse, et klient ei ole aasta-kahe pärast enam laenuvõimeline.

Järelmaksu sissemakse ning igakuine intressi ja põhiosa summa on individuaalne ning läbiräägitav. Võlaõiguslik müügileping sõlmitakse kuni viieks aastaks, mille jooksul tuleb järelmaks pangas refinantseerida. Ostu-müügihind lepitakse kokku võlaõigusliku müügilepingu sõlmimisel ning ostu-müügihinna lõplikul tasumisel arvestatakse maha sissemaks ja tasutud põhiosa summad.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed