Nõmme torpedeeris Pääsküla möödasõidutee ehitamise

Nõmme linnaosa valitsus ei kooskõlastanud Pääsküla möödasõidutee eskiislahendust, mille koostas K-Projekt AS. Eskiisi kohaselt tuleks möödasõidutee läbi Harku raba.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul ei kooskõlastatud eskiislahendusega määratud Tähetorni tänava ja Tabasalu-Juuliku maantee ühendustee ehk Pääsküla möödasõidutee teetrassi, kuna puudub põhjalik analüüs projekteeritava tee vajalikkuse kohta. Samuti puuduvad teetrassi valiku põhjendused.

 „Harku rabateed on populaarsed tervisesportlaste seas, raba on elu-ja kasvukohaks paljudele loomadele ja taimedele. Linnaosavalitsus peab otstarbekamaks lähiümbruse liiklusprobleemide lahendamist olemasolevate tänavate rekonstrueerimise ja kaasajastamise teel. Läbi Harku raba teed ei tule,“ kinnitas Vakra.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed