22. jaanuar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigi Kinnisvara jätkab kaheksa kinnistu müügiprotsessiga

Riigi Kinnisvaral on jätkuv huvi kaheksa kinnistu võõrandamiseks. Selleks vaatab RKAS üle müügipakkumistes esitatud tingimused ning püüab kiiresti muutuval kinnisvaraturul saada selgust kinnistute tegelikust väärtusest käesoleval ajal.

Samuti soovib RKAS teada saada võimalike ostusoovijate ettepanekuid ja seisukohti müügitingimuste ja nendepoolse ostuhuvi osas.

Võõrandamist ootavad kinnistud Tallinnas Lõkke 4, Pikk 59/Pagari 1/Lai 44, Endla 15/Lõkke 2, Erika 15, Kalaranna tn 2 ja Kalaranna tn 2a (endine Patarei vangla), Kalmistu tee 11, samuti Keila-Joa loss ning kinnistu Jõhvis  Viru 5a.

Eeltoodu alusel kutsub RKAS võimalikke ostusoovijaid üles esitama omapoolseid ettepanekuid ja seisukohti nimetatud kinnistute müügitingimuste ja võimaliku ostuhuvi osas hiljemalt 19.veebruariks 2009.a., kontakteerudes selleks arendusosakonna projektijuhi Karl Allekand´iga, tel 606 3467, mobiil 564 59 906; e-post: [email protected]. Kinnistuid puudutavate dokumentidega on võimalik aega kokku leppides tutvuda RKASis asukohaga Tartu mnt 85, Tallinn.

Esitatud ettepanekud ja seisukohad oleksid abiks müügiprotsessi ettevalmistamisel ja selle hilisemal teostamisel. Selguse mõttes märgib RKAS, et käesolev teade ei ole pakkumus võlaõigusseaduse § 16 tähenduses ning ostuhuvi ülesnäitamisel ei ole RKAS lepingu sõlmimiseks õiguslikult seotud ega selleks kohustatud.

RKAS soovis eelmisel aastal võõrandada üksteist kinnistut, millest reaalselt müüdi kirjaliku enampakkumisega kolm, kaheksa kinnistu osas ostupakkumisi ei esitatud. Tänaseks on üldise majandusolukorraga seoses muutunud ka kinnisvarakeskkond ja finantseerimisvõimalused.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785