Tallinn paneb kortereid enampakkumisele

Tallinna linnavalitsus soovib panna enampakkumisele Lasnamäe linnaosas asuva neljatoalise korteri.

Tallinna Linnavolikogule esitada plaanitava otsuse eelnõu kohaselt on avalikule kirjalikule enampakkumisele pandava Anni tn 14-73 asuva 79,5 m² suuruse üldpinnaga korteriomandi alghind 840 000 krooni. 1982. aastal valminud üheksakorruselises hoones asuv korter vajab kapitaalremonti.

„Praegu on enampakkumisel mitmeid linnale kuuluvaid, peamiselt kesklinnas asuvaid väiksemaid, alla 50 m2 eluruume, näiteks 30,4 m2 üldpinnaga korteriomand vanalinnas Pikal tänaval,“ ütles abilinnapea Eha Võrk. „Loodetavasti pälvivad need korterid potentsiaalsete ostjate tähelepanu, sest alghinnad on üsnagi soodsad.“

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed