Solarise keskusesse tuleb Tallinna Kontserdimaja

Tallinna Linnavalitsus nõustus Tallinna nime kasutamisega Solarise keskuse kontserdi-, teatri- ja konverentsisaali nimes Tallinna Kontserdimaja ning saali haldava äriühingu nimes AS Tallinna Kontserdimaja.

Tänavu sügisel Solarise keskuses valmiv 1800-kohaline kontserdisaal võimaldab korraldada muusikali- ja teatrietendusi, konverentse ja muid üritusi, saali põhifunktsiooniks oleks aga kontserdisaal.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinen tõdeb, et linnaga koostöö tegemine kohalikku elu või kaudselt linna puudutavates küsimustes ja linna teavitamine ettevõtja kavatsetavast tegevusest on igati tänuväärt tegevus. „Tallinna Linnavalitsus üksnes nõustub oma linna nime kasutamisega Solarise keskuse kontserdi-, teatri- ja konverentsisaali nimes Tallinna Kontserdimaja ning saali haldava äriühingu nimes AS Tallinna Kontserdimaja,“ märkis Jäppinen.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed