Fortum Tartu soojatoru purunes ilma süül

Ehkki kaks kolmandikku Fortum Tartu soojatorustikust on mõistliku kasutusaja ära elanud ja seda kinnitab rida tänaseid-eilseid avariisid, lubab ärimees Tiit Veeber, et tema firma Giga ühtki maja pakase kätte ei jäta, vahendab Postimees.

Kolmapäeval ja neljapäeval jäi Tartus kütteta tosinkond kaugküttel maja.

Südalinnas muutusid külmaks kõrvuti paiknevate raekoja, Draakoni hotelli ja stomatoloogia kliiniku radiaatorid. Turu tänava keskkatlamaja vastas kadus keskküte Volvosid ja Forde müüva Info-Auto salongist.

Annelinnas jäid kütteta Kaunase 19, 36 ja 37 kortermajad, Aleksandri tänavas majad 17 ja 19 ning Vaksali linnaosas kõrvuti asuvad Vaksali 17 ja 65 majad. Täna hommikul purunes Tartu maavalitsust soojaga varustav toru.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed