Viis tondilossi Tänassilmas – 2,5 miljonit krooni tükk

Kohtutäitur Kaire Põlts pani reedel Tänassilmas müüki viis tondilossi meenutavat neljakorterilist maja. Iga Miss Estonia 2001 Inna Roosi isa Vladimir Životnikovi maja maksab 2,5 miljonit krooni.

Müügikuulutuses nimetab täitur Tallinna serva põlluveerele kerkinud majahakatisi korterelamu tööprojektideks. Vladimir Životnikovi ainuomandis kinnisvarafirma Blaubalt on buumi harjal püsti ajanud hallid kiviplokist seinad, kuid majandus jahtus ilmselt nii kiiresti, et katuseid lõpetada ja aknaid ette enam ei jõudnud. Majade ümbrus näeb välja kui sea songermaa.

Blaubalt on Krediidiinfo andmeil suvest pangale võlgu rohkem kui miljon krooni. Kinnistud on koormatud 23,4 miljoni kroonise ühishüpoteegiga SEB kasuks. 30. jaanuariks välja kuulutatud enampakkumine toimubki panga nõudel ja kui see õnnestub, saab pank laenurahast umbes kaks kolmandikku tagasi.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed