Uus Maa: Pindi pole kindlasti uus turuliider

Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevjuht Mika Sucksdorff ütles ehitusuudised.net-le, et Pindi puhul ei saa kindlasti rääkida uuest turuliidrist, kuna turuliider on see, kes teeb kõige rohkem tehinguid ja teenindab kõige rohkem kliente.

„Kuna vastavad andmed ja faktid puuduvad, siis on seda lubamatu ka avalikult kinnitada,“ märkis Sucksdorff.

Pindi Kinnisvara teatas täna, et ostis 100% ASi Vestman Teenused aktsiatest, muutudes seeläbi konkurentsituks turuliidriks nii vahendus- kui hindamisteenuse turul.

Sucksdorffi arvates võis müügi taga olla Vestmani tahe kontsentreeruda põhitegevusele, mis nende mõistes on metsa- ja põllumaa haldus ning arendus. Taolisi üleostmisi võib tõepoolest veel tulla, kuna turul on ka teisi büroosid, kellel lisaks arendusele oma vahendusosa töötab kahjumiga. Pindi ostu võib pidada heaks signaaliks turule näitamaks, et elu läheb edasi ja kinnisvaraettevõtted tahavad tegutseda ka tulevikus. „Aeg näitab, kas ost oli hea panus tulevikku või liigne risk.“

Tema sõnul on Uus Maa seadnud oma fookuse hetkel kinnisvarateenuse kvaliteedi tõusule ja meeskonna professionaalsuse arendamisele. Me näeme, et langeval turul mängib eelkõige rolli teenuse kvaliteet, mitte ettevõtte kvantiteetne areng.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ruukki otsib TOOTEINSENERI

Ruukki Products AS

09. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Nordic Houses otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. märts 2018

Ehituse erilehed