Laenumaksetega on hädas 3500 peret

Eesti pangaliidu esimehe Aivar Rehe sõnul kasvas mullu nende laenude arv, mis on enam kui 60 päeva viivises. Ühtlasi tervitab ta riigipoolset initsiatiivi pankade ees raskustesse sattunud perede abistamisel.

„Kui 2008. aasta alguses oli see tase 0,9 protsenti, siis aasta jooksul kasvas see tasemele 2,3 protsenti,” selgitab Rehe. „Rahaliselt on see 900 miljonit ehk umbes tuhat leibkonda ning aasta lõpuks oli see kuskil 2,6 miljardit. Hinnanguliselt on see 3500 perekonda,” vahendab ERR.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed