Koondamisprotsess Ramirendis jätkub

Ramirent AS tegevdirektor Ain Kerem kinnitas ehitusuudised.net-ile, et aasta jooksul on nad üksjagu töötajaid koondanud ning see protsess jätkub.

"Meil on praegu ikka vähem kui 140 töötajat," ei soostunud Kerem täpseid numbreid avalikustama. "Börsiettevõttena me detaile ei avalikusta, aga võin kinnitada, et oleme selle aasta jooksul inimesi koondanud ja see protsess jätkub."

Küsimusele, kas Ramirendi Eesti töötajaid koondatakse rohkem, kui kontserni poolt välja hõigatud 15%, vastas ta: "Eesti majandus on rohkem avatud ja ilmselt on kõik liikumised siin järsemad... Kahjuks on ehitusturg sellises seisus, et me ei suuda  igati korralikke inimesi praeguses mahus ülal pidada."

Rendipunktide sulgemise plaane Ramirendi Eesti esindusel veel pole. "Kui suudame püsida sellises languses, nagu praegu ette näeme, siis rendipunkte me ei sulge," ütles Kerem.  

Seadmeid ja tööriistu rentiv rahvusvaheline firma Ramirent OYj, mis annab tööd 13 riigis kokku 4000 inimesele, kavatseb töötajate arvu vähendada kuni 600 võrra. Saneerimiskavaga soovib firma hoida aastas kokku 50 miljonit eurot.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed