Uuesalu kobarküla saab maskoti

Rae vallas Uuesalu kobarkülas eile, 14. detsembril peetud jõulupeol autasustati elurajooni maskoti ideekonkursi parimate tööde autoreid, kirjutab EkspressKinnisvara.

Maskotikonkursi võidutööks kuulutati töö märgusõnaga „Vimpka“, mille autoriks loovagentuur Plektrum Studio ja mis pälvis esimese preemia summas 30 000 Eesti krooni. 10 000 Eesti krooni suuruse preemia pälvis Lembitu Mikker reklaamiagentuurist Vatson & Vatson YR töö eest „Puuseen“ ja arhitektuuribüroo Head Ended töö eest „Hiiemägi“.

Rae valda Ülemiste järve taha elamurajooni rajav IBE Estonia OÜ juhataja Ülle Kullöri sõnul korraldati ideekonkurss Uuesalu kobarkülale maskott-kaitsevaimu leidmise eesmärgil „Tegu on positiivset energiat andva sõbraliku olendiga, kelle olemus peegeldab kodu ja peret kaitsvat haldjat.” ütles Kullör.


 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed