Pindi Kinnisvara ja Vestman Grupp liituvad

AS Pindi Kinnisvara ja AS Vestman Teenused aktsionärid sõlmisid eelmisel nädalal kavatsuste protokolli firmade vahendus- ja hindamisteenust osutavate müügiüksuste ühendamiseks, mille tulemusena sünnib Eesti suurim kinnisvarabüroo.

AS Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli sõnas, et tegemist on suurima liitumisprotsessiga Eesti kinnisvaraturu ajaloos. Ta lisas, et kahe organisatsiooni ühendamisel tekib tohutu sünergia - Pindi Kinnisvara omab tugevat positsiooni suuremates Eesti linnades nii vahendus-, hindamise- kui kinnisvara korrashoiu teenuste osutamisel, Vestman Teenustel on aga ülitugev positsioon väiksemates linnades ja maapiirkondades, samuti metsa- ja põllumaa kompetents.

Vahendus- ja hindamisteenuste ühendamisel kujuneb välja Eesti suurima müügiportfelli ning hindamiskäibega kinnisvarabüroo. Pindi Kinnisvara ja Vestman Teenused esindajad kinnitasid, et kuni ühendamispäevani on tehingu täpsed tingimused konfidentsiaalsed ning lõplikult ei ole kokku lepitud veel kaubamärkide kasutamise kord.

AS Pindi Kinnisvara on Eesti suurima kontoritevõrguga kinnisvarabüroo, mis tegutseb Realia kaubamärgi all ka Riias ning Vilniuses. Firma müügiportfellis on Eestis üle 2000 objekti ning aastas väljastab Pindi Kinnisvara 6000 kinnisvara eksperthinnangut.

AS Vestman Teenused on üks mitmest Vestman gruppi kuuluvast ettevõttest. Gruppi kuuluvad veel sellised firmad nagu Vestman Varahaldus, Metsamaahaldus, Vestman Energia, Piibeleht Arendus, jt. Arvo Allevi kinnitusel ei puuduta ümberkorraldused teisi grupi ettevõtteid.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Talot otsib MÜÜGI PROJEKTIJUHTI

Talot AS

22. aprill 2017

Ruukki otsib MÜÜGIJUHTI

Ruukki Products AS

20. aprill 2017

Sika is looking for a GENERAL MANAGER

Sika Estonia OÜ

03. aprill 2017

Ehituse erilehed