Pindi ampsab tüki Vestmanist

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli kinnitas ehitusuudised.net-ile, et eelmisel nädaldal sõlmitud kavatsuste protokolli kohaselt sõlmitakse ostu-müügitehing AS Pindi Kinnisvara ja AS Vestman Teenused vahel 9. jaanuaril 2009.

Ettevõtete aktsionärid sõlmisid eelmisel nädalal kavatsuste protokolli firmade vahendus- ja hindamisteenust osutavate müügiüksuste ühendamiseks. Tehingu väärtust osapoolte kokkuleppel ei avalikustata.

Roosiväli sõnul huvitab Pindi Kinnisvara eelkõige Vestmani arenenud maakondlik võrk. „Vestman Teenuste maakondlik võrk on väga tugev. Mõnedes piirkondades, nagu Viljandi- ja Läänemaa, aga ka Ida-Virumaa, on nad meist tuntumad,“ rääkis Kalev Roosiväli.

Esialgu kasutatakse edasi mõlemat kaubamärki, ent perspektiivis jääb kasutusele Pindi Kinnisvara kui tuntuim kaubamärk. Roosiväli kinnitusel klientide jaoks midagi ei muutu, pigem võidavad nad kinnisvaraettevõtte universaalsemaks muutumisest. „Pole palju neid büroosid, mis tegelevad põllu- ja metsamaadega, korterite-majade ja kommertskinnisvaraga,“ selgitas Roosiväli. 

AS Vestman Teenuste omanik Aivar Berzin firma müügi tagamaid ja ajendeid kommenteerima ei soostunud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed