Pindi ampsab tüki Vestmanist

Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Kalev Roosiväli kinnitas ehitusuudised.net-ile, et eelmisel nädaldal sõlmitud kavatsuste protokolli kohaselt sõlmitakse ostu-müügitehing AS Pindi Kinnisvara ja AS Vestman Teenused vahel 9. jaanuaril 2009.

Ettevõtete aktsionärid sõlmisid eelmisel nädalal kavatsuste protokolli firmade vahendus- ja hindamisteenust osutavate müügiüksuste ühendamiseks. Tehingu väärtust osapoolte kokkuleppel ei avalikustata.

Roosiväli sõnul huvitab Pindi Kinnisvara eelkõige Vestmani arenenud maakondlik võrk. „Vestman Teenuste maakondlik võrk on väga tugev. Mõnedes piirkondades, nagu Viljandi- ja Läänemaa, aga ka Ida-Virumaa, on nad meist tuntumad,“ rääkis Kalev Roosiväli.

Esialgu kasutatakse edasi mõlemat kaubamärki, ent perspektiivis jääb kasutusele Pindi Kinnisvara kui tuntuim kaubamärk. Roosiväli kinnitusel klientide jaoks midagi ei muutu, pigem võidavad nad kinnisvaraettevõtte universaalsemaks muutumisest. „Pole palju neid büroosid, mis tegelevad põllu- ja metsamaadega, korterite-majade ja kommertskinnisvaraga,“ selgitas Roosiväli. 

AS Vestman Teenuste omanik Aivar Berzin firma müügi tagamaid ja ajendeid kommenteerima ei soostunud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Sika is looking for a GENERAL MANAGER

Sika Estonia OÜ

03. aprill 2017

Riigi Kinnisvara otsib TEHNOHOOLDUSE PROJEKTIJUHTI

Riigi Kinnisvara AS

29. märts 2017

Inseneriprojekt otsib ehituse JUHTKONSTRUKTORIT

M-Partner HR OÜ

12. aprill 2017

Ehituse erilehed