Korteriühistute infopäeval võeti vastu pöördumine soojatootjale

Reedel toimus korteriühistute infopäev „Korteriühistud- kuidas edasi?” kus tehti pöördumine soojatootja poole seoses kõrge hinnaga.

Üritusel esinesid  Majandus-ja Kommunikatsiooniministeeriumi, Korteriühistute Liidu, Tallinna Linnavalitsuse ja Swedbanki esindajad ja visionäär Hardo Aasmäe.

Riigikogu aseesimehe  Jüri Ratase poolt avatud infopäeval said  sõna Mustamäe korteriühistute esindajad.  Kõigile ettekandjatele esitati hulgaliselt küsimusi, infopäeval osalejad võtsid  vastu pöördumise soojatootja OÜ Dalkia juhtkonnale, milles  kõrgele soojahinnale viidates  tehakse ettepanek kujundada hinnapoliitikat koostöös korteriühistutega.

Kohale oli tulnud üle 150 huvilise, peamiselt Mustamäe korteriühistute esimehed ja esindajad. Üritust modereeris Mustamäe linnaosa vanem Kalle Mihkels, kelle sõnul kavatsetakse  Osavõtjate arvates saadi väga vajalikku infot ja Mustamäe linnaosa vanema Kalle Mihkelsi sõnul toimub järgmine  korteriühistute infopäev  eeldatavalt kevad-talvel.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed