KOMMENTAAR: Miljoneid väärt laudakompleks Audrus

Oma Maja toimetaja Teet Reier kirjutab, et ta ikka päris täpselt aru ei saa, mis fenomen see on, et maakondades püsivad kinnisvarahinnad endiselt suures osas parimate päevade tasemel ehk siis buumiaegsed.

Vahest tsipake siiski on langenud ja seda eeskätt kehvemas seisukorras ja tühjana seisvate maamajade juures.

Kui enne ei soovinud keegi oma kallist majalobudikku alla poole miljoni krooni ära müüa, siis nüüd võib leida mitmeidki maju juba 150 000-250 000 kroonisest hinnavahest. Tõsi, enamus on neist sellises seisukorras, et vajavad kas kapitaalset remonti või halvemal juhu lammutamist. Ja mõned hooned jõuavad ilmselt ise enne kokku kukkuda, kui peremees hinda alandada raatsib.

Seekordse huvitava leiuna jäi silma viie miljoni krooniga müügis olev kunagine laudakompleks Pärnumaal Audrus. Kompleks on võimas, umbes 4000 ruutmeetrit katusealust pinda. Ühe hoonetiiva ligi tuhandest ruutmeetrist on peaaegu pool ehitatud tänapäevaselt ümber kontori ja elamise tarbeks.
Mida ülejäänud kolme ja poole tuhande ruutmeetriga peale hakata, jääb ilmselt juba ostja otsustada.

MÜÜGIINFO
Asukoht: Pärnumaa, Audru vald, Audru 
Põhihoonel korruseid: 2
Seisukord: muinsuskatse all
Üldpind: 4000 m²
Krundi suurus: 7000 m²
Hind: 5 000 000 krooni

Lisainfo: Müüa Audru Valgeranna poolses osas 0,7ha kinnistu koos muinsuskaitse all oleva kolmeosalise hoonega. Hoone oli kunagi laudakompleks ja nüüd on Valgeranna poolne tiib seest ümberehitatud, seda saab kasutada büroona ja sobib ka elamiseks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Ehituse erilehed