Rautaruukki kolib tootmise Riiast ja Vilniusest Pärnusse

Rautaruukki teatas, et sulgeb Riia ja Vilniuse tootmisüksused ning viib seadmed üle Pärnusse. 

Tegevus keskendub tootmise efektiivsusele ja tootmismahtude ning logistika optimeerimisele Baltikumis.

Riias ja Vilniuses suletakse väikesed profiilide tootmisüksused ja seadmed viiakse 2009. aasta aprilli lõpuks üle Ruukki suuremasse tehasesse Pärnus. Läbirääkimised üksuste töötajatega algavad esimesel võimalusel ning puudutavad ligikaudu 90 töötajat. Mõlemad tehased teenindavad peamiselt kodumaist turgu. Kohalik müük jätkub ning katuse- ja viimistlusprofiilid tarnitakse Lätti ja Leetu tulevikus peamiselt Eestist.

Rautaruukki toodab metallil põhinevaid komponente, süsteeme ja terviklahendusi ehitus- ja masinaehitustööstusele. Ettevõte pakub laia metalltoodete ja teenuste valikut. Rautaruukki tegutseb 26 riigis ning annab tööd 15 000 inimesele. 2007. aasta müügitulu oli kokku 3,9 miljardit eurot.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed