Tromp tervitab uut ehitusseadust

Facio Ehituse juht Toomas Tromp ütles ehitusuudised.net-le, et  kõik muudatused, mis teevad kehtivad regulatsioonid selgemaks, lihtsamaks või hõlpsamini täidetavaks ning ühtlustavad väljakujnenud praktikat, on alati teretulnud.

„Loodame, et Riigikogu need muudatused õige pea ka heaks kiidab. Samas ma ei näe, et need uuendused tooksid meie ettevõttele ja tänasele ehitusturule tervikuna kaasa olulisi muudatusi, vast ehk küllaltki bürokraatlik asjaajamiskord muutub mõnevõrra selgemaks,“ lisas ta.

Valitsus kinnitas oma sel nädalal Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis välja töötatud Ehitusseaduse muutmise seaduse eelnõu, millega lihtsustab ehitusega seotud regulatsiooni.

Eelnõu ühtlustab seaduse rakendamist  ja vähendab võimalusi sama normi erinevalt tõlgendada. Seadus täpsustab ehitustegevust reguleerivate kohaliku omavalitsuse väljastatavate dokumentide, nagu kirjalik nõusolek, ehitusluba ja kasutusluba, andmeid ja väljastamiskorda, sätestades mitmeid ehitise ehitamise ja kasutamisega seonduvaid nõudeid ja tingimusi. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

jaanuar/​veebruar 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Ruukki otsib TOOTEINSENERI

Ruukki Products AS

09. märts 2018

Nordic Houses otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

01. märts 2018

Ehituse erilehed