Tromp tervitab uut ehitusseadust

Facio Ehituse juht Toomas Tromp ütles ehitusuudised.net-le, et  kõik muudatused, mis teevad kehtivad regulatsioonid selgemaks, lihtsamaks või hõlpsamini täidetavaks ning ühtlustavad väljakujnenud praktikat, on alati teretulnud.

„Loodame, et Riigikogu need muudatused õige pea ka heaks kiidab. Samas ma ei näe, et need uuendused tooksid meie ettevõttele ja tänasele ehitusturule tervikuna kaasa olulisi muudatusi, vast ehk küllaltki bürokraatlik asjaajamiskord muutub mõnevõrra selgemaks,“ lisas ta.

Valitsus kinnitas oma sel nädalal Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumis välja töötatud Ehitusseaduse muutmise seaduse eelnõu, millega lihtsustab ehitusega seotud regulatsiooni.

Eelnõu ühtlustab seaduse rakendamist  ja vähendab võimalusi sama normi erinevalt tõlgendada. Seadus täpsustab ehitustegevust reguleerivate kohaliku omavalitsuse väljastatavate dokumentide, nagu kirjalik nõusolek, ehitusluba ja kasutusluba, andmeid ja väljastamiskorda, sätestades mitmeid ehitise ehitamise ja kasutamisega seonduvaid nõudeid ja tingimusi. 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Sika is looking for a GENERAL MANAGER

Sika Estonia OÜ

03. aprill 2017

Riigi Kinnisvara otsib TEHNOHOOLDUSE PROJEKTIJUHTI

Riigi Kinnisvara AS

29. märts 2017

Inseneriprojekt otsib ehituse JUHTKONSTRUKTORIT

M-Partner HR OÜ

12. aprill 2017

Ehituse erilehed