MAXIMA avab Valgas supermarketi

MAXIMA avab Valgas 14. novembril oma viienda MAXIMA XX supermarketi Eestis.

Aadressil Jaama 2b avatav supermarket on süstiks valgamaalaste tööhõivele luues ligi 90 uut töökohta.

Kaupluse vastse juhataja, senise Maxima Lõuna piirkonna juhi, Galina Borštšjova sõnul on tööpuudus Lõuna-Eestis üha kasvamas ning valgalased otsivad tööturul innukalt uusi ametikohti. “Maxima avamisega lõime ligi 90 uut töökohta juurde ning võtame töötajaid ilmselt hiljem juurdegi,” märkis Borštšjova.

MAXIMA Eesti OÜ  tegevdirektori Margus Pärna sõnul asub uus Maxima XX  nii kesklinna kui rongi- ja bussijaama läheduses “Kauplus asub välja kujunenud ostupiirkonnas, kus inimesed on harjunud sisseoste tegema ning läheduses asub mitmeid teisi kauplusi,” ütles Pärn.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed