Kanalisatsiooni ja Veevarustuse insenerid asutasid seltsi

6. novembril 2008 toimus Eesti Veevarustuse ja Kanalisatsiooni Inseneride Seltsi (EVKIS) asutamiskoosolek.

 Loodud mittetulundusühingu tegevust iseloomustavad Insenerkonsultantide Rahvusvahelise Föderatsiooni (FIDIC) aastakonverentsil 2008 kõlanud märksõnad - insenerkonsultantide kvaliteedipõhine valik, ühiskonna toimimise mõjutamine ja insenerkonsultantide tunnustamine, kvaliteetse teenuse pakkumine.

Seltsi põhieesmärgid on: valdkonna inseneride erialane täiendkoolitus, kogemuste jagamine, erialase teabe kogumine ja levitamine, osalemine erialaste normdokumentide loomisel ja korrastamisel ning nende  tutvustamisel, kaasarääkimine ühiskonna infrastruktuuri jätkusuutlikus arengus ja kvaliteedis, keskkonnakaitses ning inseneri elukutse maine tõstmine.

EVKIS asutaja- ja toetajaliikmeteks on insenerid-spetsialistid asutustest Tallinna Tehnikaülikool, K-Projekt AS, Projektkeskus OÜ, Sweco Projekt AS, AS Pöyry Entec, Nivoo Projekt OÜ, OÜ Uponor Eesti, AS Veeseadmed, AS Pipelife Eesti, AS Aspi, AS Industek.

Seltsi  tööga on oodatud liituma  õppejõud, projekteerijad, konsultandid, tootjad, ehitajad, ehitusjärelevalve ja ekspertiiside tegijad kõik need, kes selle valdkonnaga on seotud.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

DEROSSI OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

05. november 2017

Ehituse erilehed