Riverside OÜ ehitab Ilon Wiklandi teemakeskust

Läänemaa Muuseum ja Riverside OÜ sõlmisid 15. oktoobril peatöövõtulepingu Haapsalus Koolis tn 5 tegutseva Ilon Wiklandi teemakeskuse uue etapi ehitamiseks.

 Projekti raames renoveeritakse vana tõllakuur, Astrid Lindgreni raamatu "Vennad Lõvisüdamed" järgi ehitatakse hoovile Mattiase maja, paviljon vabaõhulavaga ja võlukaev. Olemasoleva peahoone pööningule ehitatakse Karlssoni katusekamber ja Bullerby köök. Uuendatud saavad trassid ja küttesüsteem. Projekti rahastamisele aitab kaasa Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus läbi Piirkondade konkurentsivõime tugevdamise programmi. Töödega alustati oktoobrikuu lõpus ning valmis objekt antakse Läänemaa Muuseumile üle 30. juunil 2009.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib UUSI SPETSIALISTE Kumnasse

Harmet OÜ

03. august 2017

Ehituse erilehed