28. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fertilitase erahaigla kolib Tammsaare Ärikeskusesse

Fertilitas ja Tammsaare Ärikeskus sõlmisid üürilepingu, mille kohaselt paikneb Eesti suurima erahaigla Mustamäe filiaal alates kevadest Eesti suurimas büroomajas. Uues ravikeskuses on arstide käsutuses 2 miljoni krooni maksev kaasaegne meditsiiniaparatuur.

„Otsustasime asuda Tammsaare Ärikeskusesse eelkõige seetõttu, et tahame oma tegevust laiendada ja teha Fertilitase teenused veelgi kättesaadavamaks, “ sõnas Fertilitase peaarst dr. Ivo Saarma. „Uus keskus võimaldab pakkuda lisavastuvõtuaegu günekoloogi, lastearsti ja kirurgi juurde. Samuti loome nahaarsti vastuvõtu,“ lisas ta.

Riigihaiglate vastuvõtu järjekorrad on teatud eriarstide juurde endiselt pikad. Fertilitase erahaiglat külastab umbes 40 000 patsienti aastas ning nõudlus eraarstiabi järele on viimaste aastatega pidevalt kasvanud.

Uude keskussesse planeeritakse täiendavaid investeeringuid ligi 2 miljoni krooni ulatuses. Plaanitakse soetada uus ultraheliaparaat ja luua kaasaegne kuulmiskontrolliks kasutatav audiomeetria kabinet. Fertilitast eristab teistest erapolikliinikutest täieliku raviteenuse sh haiglaravi pakkumine. Lisaks on patsientidel konsultatsioonivõimalus enam kui 20 eriarsti juures. Uue keskuse käivitamisel pööratakse palju tähelepanu patsiendi mugavusele ja teenindamisele. „Arstiabi pakkumisel on kõige olulisem ikkagi ravi sisu. Raviasutus ei ole teenindusasutus, vaid tegemist on eeskätt nõuandeasutusega. Seega saab arste pigem advokaatidega võrrelda. Erinevuseks on, et arstide töötingimuste loomisel tuleb aga kümneid kordi enam investeerida, „ütles dr Ivo Saarma.

Tammsaare Ärikeskuse arendaja Kaamos Kinnisvara tegevjuht Priit Uustulndi sõnul sobib uus üürnik seni lepingu sõlminud ettevõtetega. „Meie eesmärk on luua väärtuskeskkond, millest saavad kasu kõik keskuses asuvad ettevõtted. Loome lisaplusse üürnike vahelise koosluse ja tugiteenuste pakkumisega,“  lisas Uustulnd.

Fertilitase valik langes Tammsaare Ärikeskuse kasuks, kuna hoonel on ligi 800 kohaga parkimisala, mida ükski teine A-klassi ärimaja nii heas piirkonnas ei paku. Samuti on uus keskus esinduslik ja avar, mis sobib Fertilitase klientuuri ja nimega. Fertilitas hakkab paiknema Tammsaare Ärikeskuse 3. korrusel.

Projekti arendab Kaamos Kinnisvara OÜ, mis on osa kodumaisel kapitalil põhinevast kontsernist Kaamos Group, mis tegeleb kinnisvaraarenduse, puidutööstuse, ehituse ning teedeehitusega. Kaamos Group tegutseb Eestis, Lätis, Valgevenes ja Venemaal, olles tööandjaks enam kui 600 inimesele.

Kaamos Kinnisvara OÜ tuntuimad arendusobjektid on Tammsaare ärikeskus, Tammsaare K-Rautakesko, Sinikivi tehnopark, Männisalu korterelamud, Jalaka korterelamu Pärnus, Pärnu mnt. 153 büroohoone ja Mäekuninga elurajoon.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785