ERI Kinnisvara pakub maakleritasu tagasi

Alates oktoobrist pakub ERI Kinnisvara võimalust nende vahendusel ostetud või üüritud korteri vahendamise eest tasutud maakleritasu tagasi juhul, kui ostjale või üürnikule siiski ei meeldi uues kodus.

ERI Kinnisvara 15 aastase juubeli puhul pakutakse Maakleritasu Tagasi Garantiid ostetud või üüritud korteri 15 esimese nädala jooksul alates tehingust. Kui mingil põhjusel siiski ostjal või üürnikul ei meeldi oma uues kodus, saab ta sellest teavitada ERI Kinnisvara kes realiseerib sellisel juhul ostetud kodu, tasudes ostjale selle tehingu eest tasutud maakleritasu või leiab uue üürikorteri.

„Pakutav raha tagasi kontseptsioon ei ole midagi uut, idee on analoogne jaekaubanduses laialdaselt levinud võimalusega tuua mingi kindla aja jooksul kaup tagasi, ostetavat korterit aga ei ole kellelegi tagasi anda,“ ütles ERI Kinnisvara Põhja regiooni tegevjuht Andres Teder. Seetõttu on välja töötatud lahendus, mis võimaldab kliendil saada kas osaliselt või täies ulatuses tehingu vahendamise eest tasutud raha ning leida samas uus kodu, mis talle meeldiks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed