Rotermann Grupi juhiks saab Tarmo Keskküla

Rotermann Grupp OÜ nõukogu nimetas ettevõtte uueks juhatuse esimeheks senise nõukogu liikme Tarmo Keskküla, Rotermann Grupi tegevjuhist Jaan Tootsist saab ettevõtte nõukogu liige.

Tarmo Keskküla on aastatel 1996 kuni 2008 olnud G4S Baltics ja tema eelkäijate finants-ja tegevjuht. Rotermann Grupi nõukogu liige on Keskküla alates 2005.

Rotermann Grupi ainuosaniku U.S. Invest AS-i nõukogu esimehe Urmas Sõõrumaa sõnul on juhtkonna muudatus seotud Rotermann Grupi eesmärgiga kontsentreerida juhtimistegevusi seoses muudatustega turul. „Paindlikum ja selgem struktuur lubab meil paremini turuga kohaneda ja saavutada efektiivsem tulem,” ütles Sõõrumaa.

Rotermann Grupp tegeleb kinnisvara arendamise, ehitamise ja rentimisega Eestis, Lätis, Venemaal ja Ukrainas. Ettevõtte suurim arendusprojekt on Rotermann City kvartal Tallinnas, milles arendatakse elu-, kontori ja kaubanduspinda kogumahus ca 60 000m2. Rotermann Grupile kuulub 60,7% osalus ehitusettevõttes KMG Ehitus. Rotermann Grupi 2007 majandusaasta konsolideeritud puhaskasum oli 85,1 miljonit krooni, kontsernis töötab kokku 130 inimest. Ettevõtte 100%-line omanik on U.S. Invest AS.

U.S. Invest on Eestis, Lätis, Leedus, Venemaal ja Ukrainas tegutsev strateegilisi investeeringuid tegev investeerimisfirma, mille varade maht on 5 miljardit krooni. Suurimad U.S. Investi osalusega äriühingud on turvateenuste osutaja G4S Baltics, kinnisvaraarendaja Rotermann Grupp, kinnisvara haldamisega tegelev ISS Haldus ja energeetikaprojektide algataja BEN Energy.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed