AS Pärnu Betoonimeistrid investeeris 3 miljonit krooni

2008. aastal investeeris AS Pärnu Betoonimeistrid  Pärnu tootmisüksusesse ligi 3 miljonit krooni paigaldades sinna posti-tala eelpingeliini.

Liin käivitus täisvõimsusel alates oktoobrist 2008 ning liini võimsus on 3000 m3 eelpingetooteid aastas. Investeerimine antud ärikliimas on kindlasti riskivõtmine, kuid mittemidagitegemine on tagasiminek, arvas Pärnu Betoonimeistrite nõukogu esimees Jaan Valbet.


„Ka langeval turul tuleb leida võimalusi kasvamiseks”, räägib Valbet. „Selleks peab muidugi aktiivselt tegelema tootearendusega. Hilinemisega toome uue tootena turule „Pärnu betoonhalli”, mis sobib hästi tootmis- ja laohooneteks aga ka kaubandus- ning logistikakeskuseks. Oluline on, et meie hall on tellijale soodne, multifunktsionaalne ning kiire lahendus oma plaanide teostamiseks”, ütleb Valbet.
 
Pärnu Betoonimeistrid on Eesti kapitalil põhinev raudbetoonelementide lahenduste pakkuja. Ettevõttel on tootmisüksus Pärnus ja Audrus. 2007 aasta netokäive oli 64 miljonit krooni.  Ettevõte annab tööd 60 inimesele

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ermeesia otsib ENERGIATÕHUSUSE SPETSIALISTI

M-Partner HR OÜ

22. september 2017

Merko otsib SEKUNDAAROSA PROJEKTEERIJAT

Merko Ehitus Eesti AS

29. september 2017

Ehituse erilehed