16. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Wallenium Grupi ettevõtteid tunnustati ISO9001 sertifikaadiga

Eesti suurim vaheseinade tootja Wallenium Grupp OÜ ning tema Läti, Leedu tütarfirmad said esimesena oma tootmisvaldkonnas ISO 9001 kvaliteedijuhtimise sertifikaadi.

Wallenium Grupp OÜ juhatuse liige Endrus Arge sõnul panustas ISO 9001 sertifikaadi saamisesse kogu  meeskond ühiselt. Arge ütlusel on Wallenium Grupp rõhunud alati kvaliteedile ning omandatud ISO tunnistus annab kliendile või koostööpartnerile signaali, et ettevõte on läbipaistev ning vastab rahvusvaheliselt tunnustatud standarditele.

"Oleme tugevalt ekspordile suunatud organisatsioon ning ISO 9001 sertifikaat aitab meil saavutada püstitatud eesmärki – olla tuntuim teisaldatavate vaheseinte süsteemidele spetsialiseerunud ettevõte Põhja- ja Ida-Euroopas aastaks 2015," kinnitas Arge.

ISO on  rahvusvaheline organisatsioon, mis tegeleb rahvusvaheliste tööstuslike ja kommertsstandarditega, milles tuntumad on kvaliteedi juhtimise standard ISO 9000 ja keskkonna juhtimise standard ISO 14000. ISO 9001 näitab, et ettevõtte protsessid on hästi ära kirjeldatud ja vastavad rahvusvahelisele standardile kvaliteedi tagamiseks ettevõttes.

Wallenium Grupp on juhtiv vaheseinade tootja ja müüja Balti- ja Põhjamaade turul ning kindel turuliider Eestis. Ettevõttel on harukontorid Soomes, Lätis, Leedus ning lähiajal lisandub ka Poola esindus. Walleniumi tuntuimad tööd on Eesti Vabariigi esindus Brüsselis, Eesti Vabariigi Riigikantselei, Elcoteq Tallinn, Eesti Pank, Eesti Energia büroohoone ja Lõunakeskus Tartus. Walleniumi suuremad projektid Soomes on Nokia kolm hoonet Tamperes, Helsingi Kohtumaja, Coca-Cola Helsingi kontor, Technopolis Vantaa ning erinevad Nordea panga, Osuuspankki ja Tapiola kindlustuse kontorid.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785