TARTU EHITUSMESS 2008: Vana-Antsla õpilaste välitund messil

Äripäeva ajakirjanik Väinu Rozental kirjutab ehitusuudised.net-s, et viisteist minutit pärast Tartu ehitusmessi avamist on külastajaid kaunis hõredalt.

 Põhiliselt liiguvad ühest näituseruumist teise kümned noortegrupid, käe otsas kilekotid, kuhu poetatakse huvipakkuvaid boržüüre. Otse loomulikult peatutakse pikemalt bokside ees, kus pakutakse külastajatele kommi või jagatakse pastakaid.

Ja ega keegi keelagi komme rabamast, sest tegemist võib ju olla ikkagi tulevaste klientidega. Tegelikult on ka, sest nagu selgub, on ehitusmessile tulnud bussidaga lausa kolm kursusetäit noori Vana-Antsla kutsekeskkoolist.

„Siin pole aega lugeda, eks me kodus loe,“ põhjendab üldehituse 2. kursuse õpilane Kevin Veske, miks tema kilekott pungitab värvilistest reklaamvoldikutest. „Siit materjalist saab ühte-teist kindlasti tulevaste referaatide jaoks.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed