Vastuseisust hoolimata kerkib Merivälja teele Maxima

Hoolimata Merivälja piirkonna Puki tee eliidi vastuseisust kerkib Merivälja teele kahe X- ga Maxima. Suur säästupood peaks valmima tuleva aasta suvel.

Augustis küttis Merivälja piirkonna elanikes kirgi kuuldused rahvakeels odavpoe Maxima tulekust. Toona kirjutas Eesti Ekspress, kuidas ümbruskonna elanikud eesotsas vandeadvokaat Aivar Pilvega püüavad ehitust igati takistada.

Protestikirjad koos allkirjadega saadeti nii linnapea Edgar Savisaarele kui ka vastavatesse ametkondadesse. Protestimeeleolus oldi veendunud, et odavpood Merivälja piirkonna eksklusiivset õhustikku rikkuma ei tule. Täna on aga asjad niikaugel, et Maximale on väljastatud ehitusluba Merivälja tee 80e kinnistule, ning ehitus hakkab peagi tuure koguma.

Maxima pressiesindaja Erkki Erilaiu sõnul on ei olda esialgsetest plaanidest elanike survel loobutud ning ehituslubagi käes. „Miskit ei ole katki jäänud. Meriväljale tuleb kahe XX Maxima,“ rääkis Erilaid aripaev.ee’le. Erilaid ei osanud täpselt öelda millel ehitusega alustatakse, kuid pood ise peaks uksed avama juba tuleva aasta suvel.

„Puki tee elanikud oli poe vastu. Ekspressi artiklis tõi meie advokaat punk punkti haaval lükates ümber nende poolt esitatud väited, miks Maxima ei saa antud krundile oma poodi ehitada. Ega igale poole ei saa ju poodi ehitada, tarbijaid peab ka olema. Me poleks saanud ju ehitada kui teised oleksid vastu olnud,“ rääkis Erilaid. Pressiesindaja sõnul on tegemist esimese suurema Maximaga Tallinna

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed