Arco Vara ostab oma aktsiaid tagasi 

Täna otsustas Arco Vara juhatus osta tagasi ettevõtte aktsiaid, et nende abil kas vähendada aktsiakapitali või kasutada neid oma töötajate motiveerimiseks.

Tagasi ostetakse maksimaalselt 10 miljoni Eesti krooni (0,64 mln eurot) väärtuses aktsiaid, kuid mitte rohkem kui 1 800 000 aktsiat. Omandatavate aktsiate nimiväärtuste summa ei või kokku ületada 10,0% aktsiakapitalist ehk maksimaalselt 9 528 415 aktsiat. Käesolevaks hetkeks on Arco Vara omandanud 450 000 oma aktsiat.

Tingimusteks on, et ostetavate aktsiate kogus ühel kauplemispäeval ei ületa 25 protsenti viimase 20 kauplemispäeva keskmisest päevakäibest Arco Vara aktsiaga Tallinna börsil. Arco Vara võib nimetatud piirist kõrvale kalduda turu äärmiselt madala likviidsuse korral, kuid ei või ületada 50 protsenti keskmisest päevasest mahust viimase 20 kauplemispäeva jooksul.

Ostetavate aktsiate hind ei tohi ületa ühegi tehingu puhul sellele eelneva viimase iseseisva tehingu aktsia hinda, samuti tehingu teostamise hetkel kõrgeimat kehtivat sõltumatut Arco Vara aktsia ostupakkumise hinda Tallinna börsil. Ühe aktsia eest tasutav summa ei või olla väiksem kui pool aktsia nimiväärtusest ehk 5 krooni aktsia kohta

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed