Tallinna Sadam emiteeris võlakirja

AS Tallinna Sadam sõlmis 2.oktoobril 2008 lepingu Danske Bank A/S Eesti filiaaliga lühiajalise võlakirja emiteerimiseks.

Emiteeritakse 1 võlakiri nimiväärtusega 30 mln EUR (469,398 mln EEK) väärtuspäevaga 20. oktoober 2008 ja tähtajaga 6 kuud. ASil Tallinna Sadam on võlakirja ennetähtaegse lunastamise õigus. Võlakirja omanikuks on Danske Bank A/S Eesti filiaal. Emissioon ei kuulu noteerimisele börsil ja seda ei registreerita Eesti Väärtpaberite Keskregistris. Võlakiri emiteeritakse ujuva intressimääraga, baasintressiks on 1 kuu Euribor ning baasintressimäärale lisanduv intressimarginaal on 0,30% aastas.           

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed