Yit Emico ootab ehitusturu normaliseerumist

Yit Emico tegevjuht Margus Tammik ütles ehitusuudised.net -le, et loodab peagi turu normaliseerumisse ning taunis omahinnaga ehitamist.

"Omahinnaga ehitamine tähendab ju tegelikult ka kahjumit, nii et see ei tule kõne allagi.
Loomulikult peame marginaali vähendama, kuid see ei olnud ennegi kõrge," märkis ta. Ta kinnitas, et alla omahinna ehitajad kaovad suhteliselt kiiresti pankrotilainetesse. "Turg normaliseerub ja elu läheb edasi. Vahepealset aega on mõistlikum kasutada arenduste ja koolituste peale, märkis Tammik.

AS YIT Emico on asutatud 1992. aastal, ettevõte alustas toona tegevust ärinime AS Emico all. Asutamisest peale on AS YIT Emico tegelenud tugevvoolu elektri sisetöödega ja automaatse tulekahju-häiresüsteemidega. Põhiosa klientidest moodustavad suured ehitusettevõtjad, kellele tehakse alltöövõtu korras elektri sisetöid. 2005. aasta augustis omandas YIT Building Systems OY enamuse AS Emico aktsiatest ja sellest ajast kuulub firma YIT kontserni ja kanname ärinime AS YIT Emico.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Ehituse erilehed