Merko vaidlustab Riigihangete vaidlustuskomisjoni otsused

Merko vaidlustas 2. oktoobril Riigihangete Ameti juures asuva vaidlustuskomisjoni tehtud otsused, millega tunnistati kehtetuks Maanteeameti peadirektori käskkiri AS Merko Ehitus kvalifitseerimise kohta  Kukruse-Jõhvi teelõigu rekonstrueerimise riigihankemenetluses.

Komisjoni otsust on võimalik kaevata edasi Tallinna Ringkonnakohtusse kuni 9. oktoobrini. 

"Merko Ehitus teeb seda kindlasti. Merko Ehitus on teinud käesoleva hanke käigus parima pakkumise, jääb selle juurde ja kavatseb pakkumist ning ettevõtte positsiooni kõigi seaduslike vahenditega kaitsta. Usume, et terve mõistus võidab," teatas Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben.

 

 

 

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

DEROSSI OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

05. november 2017

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed