Büroohoone üürnik ähvardab lahkuda - kas alandada üüri või otsida uus?

Rotermann Eesti juhatuse esimees Mart Saa kirjutab ehitusuudised.net-is, et sellele küsimusele vastaksin mina hoopiski küsimusega, mis võiks tekkida üürnikul, kes tahaks tekkinud olukorrast lõigata enam kasu, kui vaid üürihind ehk  kas mitte täna ei oleks õigeim aeg oma aegunud büroopind välja vahetada uue vastu, mida täna pakutakse kohati alla turuhinna ?

Sellise tegevusega annaks firmajuht positiivse emotsiooni ja kindluse firma jätkusuutlikkuse kohta oma töötajatele, saaks enda ettevõttele soodustingimustel kaasaegse ja uue büroopinna ning säästaks raha ka tulevikus. Samuti peaks üürnik läbi mõtlema kas mõistlikum oleks kaotada kvaliteedis või kvantiteedis ehk kas ta saaks hakkama väiksemates aga paremates bürooruumides.

Rotermann on enda bürooruumid sellise suunitlusega valmis ehitanud ja ootame meiega sarnase mõtteviisiga kliente koos meiega juba valminud kahte kaasaegsesse südalinna büroomajja, Rotermanni kvartalis, kolima.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Käsi­raamatud ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Coma Investing otsib EKSPORDIMÜÜGIJUHTI

M-Partner HR OÜ

31. august 2017

Ferrometal otsib B2B KLIENDIHALDURIT

M-Partner HR OÜ

24. august 2017

Ehituse erilehed