Allikmäe: planeerijad ning projekteerijad tööle!

Ehitusspetisalist Ülo Allikmäe ütles ehitusuudised.net-le, et kuna uue arendusprojekti planeerimine koos projekti, kooskõlastuste ja ehitajate leidmisega võtab aastakese ja rohkem, siis on aeg planeerijad ja projekteerijad tööle panna.

Tähtis on, et oleks olemas hea lähteülesanne koos tellimusega, märkis ta. „Kinnisvaraturu põhi võib meil saabuda järgmise aasta lõpus. Ehitusmaterjalid ja tööjõud on viimasel ajal pigem odavnenud. Seega aeg lõpetada pooleliolevad objektid,“ soovitas ta. Samas märkis Allikmäe, et laenusaamise võimalused on oluliselt karmimad ja maksuvõlglastel läheb raskeks jätkamine.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed