Prior Kinnisvara: kõik sõltub omavahenditest

OÜ Prior Kinnisvara juhatuse liige Andrus Neeme vastas ehitusuudised.net küsimusele, kas tasub arendusobjekti hakata planeerima, et kõik sõltub sellest, kas arendusobjekt on juba omandatud või mitte ning kui palju on arendajal omavahendeid.

„Kui arendusprojekt on omandatud, siis sõltub sellest, mis tingimustel see omandatud on,“ märkis mees. Ta rõhutas, et see aeg, kus inimesed olid nõus broneerima veel paberi peal oleval projektis omale krunte ja kortereid, millest saadud raha sai kasutada näiteks kommunikatsioonide ehituseks, on möödas. „Need arendajad, kes on kaalutletult suhtunud ja mitte liigoptimistlikult buumi lõpus ette võtnud uusi ülejõu käivaid projekte, saavad rahulikumana vastu minna vaiksemale perioodile,“ osutas Neeme.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Ehituse erilehed