E.L.L Kinnisvara peab kulude kokkuhoidu esmatähtsaks

E.L.L Kinnisvara juhatuse esimees Aldo Dapon ütles ehitusuudised.net-le, et kulude kokkuhoid on käesoleval hetkel kinnisvaraarendajate jätkusuutlikkuse tagamisel esmatähtis.

„Seda, kas praegusel hetkel oli käes turu põhi, näeme tõenäoliselt lähima paari aasta jooksul. Meie väikesel kinnisvaraturul toimuv on liigagi palju sõltuvuses maailma finantsturgudel toimuvast ning ennustada täna seda, kas USA-s veel mõni finantshiid makseraskustesse satub on vägagi keeruline,“ märkis Dapon.

Tema sõnutsi on suurematel kinnisvaraarendajatel on alati portfellis projekte, mida planeeritakse ning ka mingil kujul arendatakse -detailplaneeringute teostamine, projekteerimine, ehituse ettevalmistamine jne.

Ehitamisega alustamise kasuks räägivad tema sõnul langenud ehitushinnad, arendusprojekti teostamise kahjuks aga pankade karmid rahastamistingimused. „Need arendajad, kellel on tänasel hetkel piisavalt likviidsust, omavad head võimalust uute projektidega alustamiseks,“ kinnitas Dapon.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

EVOPIPES otsib MÜÜGIINSENERI

Evopipes

28. august 2018

NORDIC HOUSES KT OÜ otsib PROJEKTEERIJA-TEHNIKUT JA INSENERI

Tammiste Personalibüroo OÜ

23. august 2018

Ehituse erilehed