Ahto Aljõe sai Eesti Ehituse Ukraina tütarettevõtte peadirektoriks

AS Eesti Ehituse ehitustegevust Ukrainas juhtiva ja investeeringuid teistesse Ukraina ettevõtetesse haldava ettevõtte Eurocon Ukraine LLC peadirektoriks nimetati Ahto Altjõe, kes on varasemalt töötanud muuhulgas Arco Vara AS juhatuse liikmena ning ehitusdivisjoni juhina.

Uue peadirektori töökohustused algavad 1. oktoobrist 2008. „Ahto Altjõe näol on tegemist kogenud juhiga, kelle oskusi soovime rakendada Ukrainas eelkõige müügitegevuse kasvatamisel ning väliskeskkonna muudatustest tingitud täiendavate võimaluste ärakasutamisel,“ kommenteeris uue peadirektori nimetamist AS Eesti Ehituse juhatuse esimees Jaano Vink.

Ahto Altjõe ei oma isiklikult ega läbi juriidiliste isikute AS Eesti Ehituse aktsiaid.

AS Eesti Ehitus omab osalust Eurocon Ukraine LLCs OÜ Eurocon kaudu. ASle Eesti
Ehitus kuulub 63%line osalus OÜs Eurocon. OÜ Eurocon omab 100% Eurocon Ukraine
LLC aktsiatest.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed