Haljaste: muutust lähiajal ei tule

Kaanon Kinnisvara tegevjuht Härmo Haljaste ütles ehitusuudised.net-le, et makromajanduslikud näitajad ja olukord finantsturgudel ei viita hetkel kuidagi sellele, et olukord kinnisvaraturul lähiajal oluliselt paremaks läheks.

„Ees ootab kinnisvara- ja arendusfirmade konsolideerumine ning firmade, kes ei suudu kulusid optimeerida, kadumine. Kinnisvaraturu stabiliseerumist ja hindade pöördumist languselt mõõdukale kasvule võib oodata siis, kui Eesti eksporditurg on saanud tugevamatele jalgadele ja pikaajalised intressimäärad on pöördunud langusele,“ ütles Haljaste.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

ASTEL EST OÜ otsib TEHASEJUHTI

M-Partner HR OÜ

05. juuni 2018

Q-HAUS BALTIC OÜ otsib PROJEKTIJUHTI

Tammiste Personalibüroo OÜ

31. mai 2018

Harmet otsib PEAINSENER

Harmet OÜ

07. juuni 2018

Ehituse erilehed