Haljaste: muutust lähiajal ei tule

Kaanon Kinnisvara tegevjuht Härmo Haljaste ütles ehitusuudised.net-le, et makromajanduslikud näitajad ja olukord finantsturgudel ei viita hetkel kuidagi sellele, et olukord kinnisvaraturul lähiajal oluliselt paremaks läheks.

„Ees ootab kinnisvara- ja arendusfirmade konsolideerumine ning firmade, kes ei suudu kulusid optimeerida, kadumine. Kinnisvaraturu stabiliseerumist ja hindade pöördumist languselt mõõdukale kasvule võib oodata siis, kui Eesti eksporditurg on saanud tugevamatele jalgadele ja pikaajalised intressimäärad on pöördunud langusele,“ ütles Haljaste.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

oktoober 2017

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

HILTI is looking for a SALES REPRESENTATIVE

Manpower OÜ

03. november 2017

Ehituse erilehed